Fiske Burger Opskrift

28. April 2021

Fiskeburger med urtesovs og grønt

Forstil dig en lækker, sprød og smørstegt torskefilet mellem to bløde hjemmelavede burgerboller, med urtesovs og grønt - ja, mit mundvand løber også i vand!  - "Spis mere fisk" lyder det i de officielle kostråd og hvorfor så ikke gøre oplevelsen lækker og snasket, med sådan et stykke lækkert paneret fisk i en skøn bolle - det er der vist aldrig nogle der bliver trætte af. 

Til burgeren: - til 4 personer 

Urtesovs:

Fremgangsmåde:

Skær torsken ud i fire lige store fileter og pisk så æg og mælk sammen i en dyb tallerken. På en anden tallerken blandes raspen med salt og peber. Start herefter med at vende torskefileterne i æggemassen og derefter i rapspen. Hvis man er rigtig slem, kan man dobbeltpanere fisken, og så gentages herligheden bare igen. Fisken er nu klar til at blive stegt i olie og smør i en pande. Panden må ikke være for varm, da paneringen let kan brænde på. Steg fisken i ca. 2-3 minutter på hver side. 

Skyld og hak urter og bland det sammen med cremefraise, citronsaft og salt og peber.

Burgerbollerne lunes i ovnen, mens agurkerne skæres med en tynd skræller. 

Når bollerne er lune samles burgeren med salat, den panerede fisk, urtedressing, syltede rødløg og til sidst agurkestrimler.

Velbekomme!

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Hvor du køber et stort sortiment med Smykker. Derfor er teksten på netop denne artikel markeret.

Billede Credits: Pixabay, Memed_Nurrohmad
Hjemmelavede burger opskrift

Hjemmelavede burger opskrift

Den bedste opskrift på brioche burgerboller

Den bedste opskrift på brioche burgerboller

Opskrift: Brioche Burgerboller

Opskrift: Brioche Burgerboller

Opskrift: Sloppy Joe Burger

Opskrift: Sloppy Joe Burger

Big Mac Burgeropskrift

Big Mac Burgeropskrift

Den bedste veggie burger opskrift

Den bedste veggie burger opskrift

Rösti burger opskrift - Sådan laver du den

Rösti burger opskrift - Sådan laver du den