Opskrift: Brioche Burgerboller

22. March 2021

Der er intet som en god burger. Men for at kunne lave det, så er det super vigtigt at have den rette burgerbolle. Dette kunne for eksempel være en hjemmelavet Brioche burgerbolle, der er den bløde og lækre typer burgerbolle, men den blanke overflade. Netop denne type er blevet enormt populær de seneste år, hvilket er fuldt forståeligt, da de smager super godt og er nemme at lave.

Herunder får du en opskrift på de lækreste brioche boller, der er bløde, velsmagende og lækre. Opskriften giver cirka 8 boller.

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Start med at lune mælken til omkring 25 grader, og rør derefter gæren ud.
  2. Herefter tilføjer du honning, salt, 2 æg, kardemomme, smør og cirka halvdelen af melet. Rør det hele godt sammen til du har en ensartet og blød dej.
  3. Tilføj resten af melet lidt efter lidt, imens du rører det godt sammen.
  4. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i cirka to timer.
  5. Form dejen til 8-10 burgerboller, alt efter hvor store du ønsker dem.
  6. Pensel boller og pynt med sesamfrø.
  7. Bag ved 175 grader i 25 minutter.
Billede Credits: Pixabay
Amerikansk burger opskrift - Nemt og lækkert

Amerikansk burger opskrift - Nemt og lækkert

Lækre Burger Bøffer Opskrift - Nemt og enkelt!

Lækre Burger Bøffer Opskrift - Nemt og enkelt!

Anderledes burger opskrift

Anderledes burger opskrift

Normal burger opskrift

Normal burger opskrift

Paul Cunningham burger opskrift - Få svaret her

Paul Cunningham burger opskrift - Få svaret her

Hjemmelavede burger opskrift

Hjemmelavede burger opskrift

Den bedste opskrift på brioche burgerboller

Den bedste opskrift på brioche burgerboller